Kompanija GERMO METAL DOO osnovana je 2010. godine

i bavi se opremanjem svih tipova skladišnih i magacinskih prostora (paletni regali za magacine, drive in regali za hladnjače, police za ručno pakovanje robe).

Sedište kompanije Germometal doo nalazi se u Čajetini, nadomak grada Užica. Poslovni kompleks kompanije Germometal doo prostire se na preko 2000m2 magacinskog prostora i oko 150m2 koju čini upravna zgrada preduzeća.
Tokom godina poslovanja preduzeće Germometal širilo je svoju paletu proizvoda koje nudi u okviru prodajnog asortimana. Delatnost preduzeća je prodaja i montaža paletnih regala za magacine i skladišta, drive in regali za hladnjače, police za ručno pakovanje robe i druge vrste polica za magacine.

Mnogobrojni magacinski kompleksi u Srbiji i regionu opremljeni su proizvodima iz našeg asortimana. Kvalitet proizvoda i usluge koju smo pružili reflektuje se u sve većem broju zadovoljnih klijenata koji nas dalje preporučuju.

Izdvajamo iz ponude

Ono po čemu je kompanija Germometal najpoznatija jesu svakako paletni regali za opremanje hala, magacina i skladišta. U ponudi se nalaze polovni i novi paletni regali, drive in regali za hladnjače, police za ručno pakovanje robe.

Poseban akcenat u prodaji stavljen je na polovne regale koji su proizvod nemačkih, belgijskih, austrijskih, italijanskih proizvođača, a posebno Vam preporučujemo nemački kvalitet i standard

Pored paletnih regala, istakli bismo još jednu stavku iz našeg asortimana, a to je izrada i montaža montažno-demontažnih hala i nadstrešica od polovne ili nove metalne konstrukcije.

Germometal
asortiman robe:

“Od ideje, proizvodnje pa sve do montaže, osigurajte potpuno rešenje za Vaše skladište!”

Prednosti

Prednost naših paletnih regala ogleda se u omogućavanju racionalnog iskorišćenja Vašeg prostora za odlaganje paletirane i nepaletirane robe. Zatim lakoj montaži i demontaži istih u slučaju promene namene regala ili Vašeg eventualnog preseljenja u drugi prostor. Paletni regali su namenjeni za srednja i visokoregalna skladišta manjih i većih kapaciteta kod kojih se roba slaže uz pomoć viljuškara, lifta ili ručno. Nosivost i visinu regala određujemo prema težini Vaših paleta, i visini Vašeg skladišta, tako da možemo ispuniti sve Vaše želje i uslove.

Poslovna saradnja

Obaveza kompanije Germometal prema Vama počinje od prvog kontakta. Svakom kupcu se poklanja potpuna pažnja pri odabiru opreme za skladište. Uz pomoć stručnog kadra izrađujemo besplatne ponude za opremanje skladišta (paletnim regalima, drive in regalima za hladnjače, policama za ručno pakovanje robe), savete, crteže, sa ciljem da se pronađe najpotpotpunije rešenje za različite želje i potrebe naših kupaca.

Dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona ili emaila i u toku dana možete dobiti našu najpovoljniju ponudu.

Adresa

Branešci BB, Čajetina, Srbija